RubriciArticole

      
ro ru en    Informatie Interviuri Articole Stiri Retrospectiva Legaturi Forum  

Retrospectiva

Invitatie de participare la maratonul "Un viitor asigurat - tuturor copiilor tarii"


Stimati domni si doamne!


radiomaraton.jpg Avem onoarea de a Va invita sa participati la maratonul "Un viitor asigurat - tuturor copiilor tarii", care se va desfasura in ziua de 16 aprilie 2003 la radio "Antena C" si care are drept scop colectarea surselor materiale si financiare stringent necesare scolilor nationale din zona transnistreana a republicii. Suntem constienti de faptul ca scolile din Moldova se confrunta cu multiple probleme, dar cele din regiunea nominalizata activeaza in conditii deosebit de grele. Lipsite de sedii proprii, lipsite de manuale si biblioteci, mobilier si inventar sportiv, de transport, mijloace de comunicare si tehnica de calcul, de cele mai elementare conditii de studii, scolile risca sa-si inceteze activitatea (vedeti anexa). Starea de lucruri existenta ii defavorizeaza pe elevii de aici, privindu-i de sansa continuarii studiilor la institutii de invatamint mediu de specialitate ori superior si, de fapt, privindu-i de viitor. Este inuman sa-i lipsim pe copii de prezent si de viitor. A-i ajuta, a ne ajuta este omeneste. A-l sprijini pe nevoias este fapta, care ne inalta ca oameni.

Desfasurind radiomaratonul in ajunul Sfintelor Sarbatori de Pasti, apelam la receptivitatea si generozitatea Domniei voastre si Va indemnam sa faceti un gest crestinesc, participind la actiunea de caritate, prin care am putea sa ajutam niste copii nevinovati, dar oprimati.

In cazul in care doriti sa transferati din timp donatii financiare indicam recuzitele bancare ale Asociatiei "Lumina"a Pedagogilor Transnistreni din RM, cod fiscal 20223010, BCA "Mobiasbanca" SA, cod 280101749, c/d 22247004982920,
cont valutar 22244008401253 (dolari SUA)

Va asteptam la 16 aprilie la sediul postului de radio "Antena C" (str. V.Micle, 10, colt cu str. V. Pircalab) intre orele 7.00 si 17.00, unde Va vor sta la dispozitie si microfoanele din studiouri.
Vom fi foarte recunoscatori, daca ne veti comunica din timp decizia Domniei voastre de a participa la radiomaraton si ora, la care sa Va asteptam.

Telefoane de contact: 54-85-28, 0-29212318 m., 0-248-45339, 0-240-22330.
Multumindu-va ancicipat, exprimam convingerea ca impreuna putem contribui la reusita actiunii preconizate.

In numele comitetului organizatoric
Alexandru Gorgan

 Comitetul organizatoric:

  1. Bunduchi Ion - director, postul de radio "Antena C".
  2. Cercavschi Eleonora - presedinte, Asociatia "Lumina" a Pedagogilor Transnistreni din Republica Moldova.
  3. Gorgan Alexandru - presedinte, Confederatia victemelor razboiului din Republica Moldova.
  4. Mardarovici Ion - director, firma de cercetare si productie "IMCO".
  5. Tabunscic Tudor - director executiv, Societatea de cultura si drept "Transnistria".
  6. Taranu Anatol - presedinte, Asociatia obsteasca "Tiras-International".
  7. Uritu Stefan - presedinte, Comitetul Helsinki pentru Drepturile Omului din Republica Moldova.